Tee tiloistasi yrityksesi näköiset

Sisäisen markkinoinnin uudet tuulet

Kaipaavatko yrityksenne toimitilat muutosta? Haluatko piristää toimistoasi tai akustoida avokonttorin kaikujen ja hajaäänien hillitsemiseksi? Ratkaisuja toki löytyy. Perinteisten väliseinien ja sermien pystytys voi olla helppoa, mutta tulos on usein tylsä ja harmaa karsinalabyrintti. Akustiikkalevyjä saa sentään väreissä, mutta muut visuaaliset elementit ja valot pitää hankkia erikseen. Siksipä kehitimme ratkaisun, joka ei rajoita luovuuttasi, eikä tee yrityksen sisäisen markkinoinnin hyödyntämisestä turhan monimutkaista.

Per 2 Oy on kehittänyt tilojen muokkaukseen sopivan Mei Deco -sisustuskonseptin, joka yhdistää vapaan muokattavuuden ja toiminnalliset ominaisuudet yhteen tyylikkääseen pakettiin. Sisustuskonseptissa on vaihtoehtoja sisustamiseen ja tilojen muokkaukseen katosta lattiaan. Valikoimiin kuuluu mm. valaistuja kuvaelementtejä, väliseiniä, tulostettavia akustiikkalevyjä, kankaita, kolmiulotteisia rakenteita, irtovalokirjaimia – jopa mattoja. Konseptin taustalla on yrityksemme vuosikymmenten kokemus tapahtumamarkkinoinnista ja messurakentamisesta, jossa hankittua osaamista hyödynnämme jatkossa myös tilasuunnittelussa.

 

Studiossa yhdistyvät kuva ja ääni

Mei Deco pääsee todella oikeuksiinsa Gramofoni Oy:n äänitysstudiossa, jossa on hyödynnetty sisustuskonseptin sekä akustisia että valaisevia ominaisuuksia. Näyttävää ulkoasua toki unohtamatta.

Studion ja valvomon seinillä on akustisia elementteje, jotka estävät tilan kaikumista ja blokkaavat epätoivottuja hajaääniä. Mei Decon tulostettavien akustiikkalevyjen ja kangaspäällystettyjen kehysrakenteiden avulla seinäelementteihin on saatu asiakkaan toivoma tilaan sopiva kuvitus.

Valvomon valaistus on hoidettu yhden suuren taustavalaistun kattoelementin avulla. Näyttävä elementti on valotiivis ja sublimaatiotulostettu kangas on turvallinen, rypytön ja käyttäjän vaihdettavissa, kuten kaikki muutkin kehystetyt kangastulosteet.

”Lähdimme suunnittelemaan uutta äänitysstudiotamme akustoinnin näkökulmasta. Seismo kuitenkin ehdotti tilaratkaisua, joka tarjosi myös sisustuksellisia mahdollisuuksia. Mei Decon ansiosta studiosta saatiin paitsi toimiva myös visuaalisesti tyylikäs”, kiittää Gramofonin toimitusjohtaja Toni Nuotio.

”Tila on saanut kiitosta kaikilta käyttäjiltä, esimerkiksi sitä käyttäneiltä mainostoimistoilta. Osa asiakkaista on kiinnostunut myös hankkimaan elementtejä omiin tarkoituksiinsa”, hän kertoo.

Mukana muuttuvissa sisustustarpeissa

Monipuolisen ja käytössä kestävän Mei Decon avulla on toteutettu myös F-Securen Suomen päätoimiston näyttävään sisääntuloon (kts. yläkuva) taustavalaistut kuvaelementit, Marli-areenalle suuria kuvaseiniä sekä päivitetty lukuisia muita toimisto-, kokous- ja aulatiloja.

Järjestelmä on modulaarinen ja sen elementit ovat 360° päällystettävissä, jolloin kehysrakenteet saadaan lähes kokonaan piiloon. Profiileihin saa normaalin 90° tai harvinaisemman 45° liitoksen. Myös kaarevat pinnat saadaan toteutettua. Seinäkkeisiin voidaan tehdä läpivientejä, kiinnikkeitä tai upotuksia.

Ominaisuuksia ja esimerkkejä on vaikka millä mitalla, mutta parhaiten asiat selviävät, kun kerrot meille tarpeesi. Me kerromme sitten, miten Mei Deco vastaa niihin. Toki voit myös tulla käymään Per 2 Oy:n tiloissa Turun Runosmäessä, niin näet itse mitä olemme saaneet aikaan.

Per 2 Oy
Verstaskatu 18
20360 Turku

Mei Deco -sisustuskonsepti

Posted on 4.1.2016 in Yleinen

Jaa artikkeli

Back to Top
Contact
Linkedin